Sex na jednu noc? Pozor na toto

14/06/2017

Sex na jednu noc? Pozor na toto

Nezáväzný sex je obľúbený spôsob trávenia voľného času. Funguje ako skvelý antistresový pomocník a zvyšuje naše ego. Skrýva v sebe však aj mnoho nástrah. Načo by ste si mali dať pozor pri sexe na jednu noc?

Partner? Radšej starý známy

Nezáväzný sex sa nám ponúka pri návšteve každej piatkovej party. Kluby a bary plné mladých a nadržaných ľudí nás lákajú jednoduchou príležitosťou pre nájdenie partnera na príjemné chvíle odbúravania stresu. Myšlienka na sex s neznámym mužom alebo záhadnou ženou je určite veľmi vzrušujúca, no nikdy nemôžete vedieť, na koho narazíte.

 

Ľudia, ktorí tento sex najviac obľubujú, radia vybrať si partnera zo svojich známych. Kolegovia, kamaráti, spolužiaci z vysokej školy či susedia sú tou najideálnejšou voľbou. Sex na jednu noc príde väčšinou spontánne a úplne nečakane. Stačí, že preskočí iskra a už aj sa navzájom vyzliekate v kabínke alebo vo výťahu. Pozor však na následný vzťah. Sex medzi kamarátmi môže z jednej strany prerásť v lásku a dobré vzťahy sa tak jednoducho pokazia.

Ochrana

Tá je práve pri nezáväznom sexe na prvom mieste. Antikoncepcia je fajn, no najmä ženy by mali trvať aj na použití kondómu. Ak ho váš partner nechce, radšej sex vynechajte, no vyvarujete sa nepríjemným chorobám a návštevám lekára.

Pozor na zneužitie

Zaevidovali sme prípady, kedy sa po sexe s neznámym partnerom na internete vyskytla nahrávka zo styku. Viete si predstaviť, že na druhý deň nájdete nahrávku vášho domáceho videa na Facebooku? Dajte si pozor na to, či vás váš záhadný neznámy/neznáma tajne nenatáča skrytou kamerou.

Z jednej noci – každá noc

Z príjemnej skúsenosti sa môže ľahko stať pravidelná záležitosť. Pätnásť minútovka s kamarátkou každú nedeľu ráno? Alebo piatkové nadčasy s kolegom v kancelárii? Výber necháme na vás, no dajte si pozor, nech vás neprichytí šéf!

Viac článkov