Ako si spestriť sexuálny život

#yellowvital
#pestrysex
06/11/2014

Užitočné rady pre pestrý sex

O stereotype vo vzťahu a sexe sme si už niečo napísali. Tu vám dáme užitočné rady, ako si okoreniť sexuálny život a takto sa vyhnúť stereotypu v spálni... a obývačke, a kuchyni... a iných miestach, ktoré nemusia ani byť vo vašom dome. Jedným z najjednoduchších krokov, ako dodať sexu nové korenie a vzrušenie je práve zmena miesta.

Možno nám na istý čas vyhovovalo pohodlie spálne, no s pohodlím sa do sexu zakradne aj rutina. A potom nás už myšlienka na sex až tak nevzruší. Zmena miesta, kde sa pustíme do našich sexuálnych radovánok, nás donúti zmeniť zaužívanú polohu a naše zmýšľanie. Prinesie to do sexu nové prostredie, ktoré nám napríklad dá nápady na nové polohy.

Ďalším dôležitým krokom, ktorý nás nebude stáť nič, je zlepšenie komunikácie. Možno pre niektorých z nás nie je najprirodzenejšie rozprávať sa o intímnych veciach, ale práve to dá vášmu sexu nový rozmer. Nebojte sa partnerky spýtať na jej túžby, ponúknite jej ich splnenie a nebojte sa vyjadriť svoje túžby. Buďte otvorení o tom, že vás vzrušuje nejaká poloha alebo nejaká sexuálna technika.

Ako si spestriť sexuálny život

Veríme, že po úprimnom rozhovore o vašich túžbach, prídete na niekoľko vecí, ktoré ste od partnerky vôbec nečakali a ktoré vás vzrušia. Možno niektorý z vás spomenie experimentovanie so sexuálnymi hračkami, olejčekmi alebo lubrikačnými gélmi. Tieto privedú do vašich sexuálnych hier nové vzrušenie a pocit nezbednosti, možno sa budete cítiť zvrhlejšie, ako bežne, čo ale vyvolá ešte väčší pocit vzrušenia. Možno prinesú vtipné momenty, ktoré tiež spestria sexuálny život – nič nie je zlé na schopnosti sa dobre zasmiať aj pri sexe.

Aromatické olejčeky sa postarajú o hlbší sensuálny zážitok – podráždia vás nielen príjemnou vôňou, ale prinesú aj novú senzáciu dotyku a potešia aj vizuálne – predstavte si rozpálené krivky vašej partnerky, ktoré sa pri svetle sviece jemne lesknú a vaša ruka po nich oveľa ľahšie kĺže. Začnite váš sex napríklad masážou, kde sa pohráte s telom partnerky, objavíte jej krivky a pritom vzrušíte aj ju.

Nájdite si na sexuálne radovánky čas. Nenechávajte sex na poslednú chvíľu večer – budete unavení, bude sa vám chcieť spať a preto ničomu nebudete venovať plnú pozornosť, vaše zmysly budú utlmené. A taktiež nebudete partnerke venovať plnú pozornosť. Jednou z veľmi dôležitých vecí pri sexe je nezabúdať na potreby partnerky.

Ak ona nie je v správnej nálade a túži po vás, tak nečakajte od nej veľké zázraky a sexuálnu dračicu. Dajte si záležať na predohre. Ženy potrebujú viacej jemnej stimulácie ako muži, tak to vašej partnerke aj dožičte. Hrajte sa s ňou pomaličky a dlho, ona sa vám neskôr odvďačí oveľa lepším sexom a ktovie, možno aj splnením jedného z vašich tajných sexuálnych snov.

Viac článkov