Slabá erekcia? Neberte to na ľahkú váhu

17/01/2017

Slabá erekcia? Neberte to na ľahkú váhu

Máloktorý muž sa odváži otvorene hovoriť o svojom probléme. Ešte menej mužov ho dokáže aj zodpovedne riešiť. Skrývanie sa pod perinou a trápne pohľady s partnerkou po sexe však nie sú ničím príjemným. Čo s tým?

Priznať si to

Pri riešení každého problému je prvým krokom priznať si to. Klamanie samého seba nepomôže vám, vašej erekcii, ale ani vášmu sexuálnemu životu. Už pri čítaní tohto článku si asi uvedomujete, že tento problém máte. Výborne, prvý krok máme za sebou!

Prísť na koreň problému

Druhým krokom je vypátranie problému. Pramení vaša slabá erekcia z iných zdravotných problémov? Je za ňou nedostatok pohybu, nezdravá strava, fajčenie, alkohol? Alebo za celý problém môžu nezhody s partnerom a nedostatočná intenzita sexuálnych hrátok?

Porozprávať sa

Ísť za mamou alebo otcom s prosbou o pomoc pri problémoch so slabou erekciou by bolo asi dosť trápne. Odporúčame pohovoriť si o tom s najlepším kamarátom, bratom, a následne s partnerom. Okrem toho, že vás vypočujú, môžu vám poradiť účinné riešenie na základe vlastných skúseností.

Začať s riešením

Čo pomáha? V prvom rade treba vyradiť zo života všetky neduhy, ktoré spôsobujú slabú erekciu. Nezdravé jedlo? Už žiadne fastfoody. Cigaretka pri káve? Radšej poriadny výkon v posteli a ako bonus žiadny smrad. Alkohol? No tak, kto kedy podal dobrý výkon s nejakým tým promile v krvi? Ďalším super tipom je pravidelné cvičenie alebo behanie. V zdravom tele – zdravý duch... a poriadny kolík.

 

Ak nič nepomáha (alebo ak nechcete zmeniť svoj životný štýl), jednoduchým a praktickým riešením je siahnuť po podporných látkach. Tabletky na zvýšenie kvality erekcie sú obľúbené aj u mladých mužov. Nemusíte sa cítiť trápne, sú tu pre vás a pomôžu vám. Len pozor, aby vašu novonadobudnutú silu zvládla vaša partnerka!

 

Viac článkov