Toto sú 3 najobľúbenejšie sexuálne polohy

22/03/2017

Toto sú 3 najobľúbenejšie sexuálne polohy

Vďaka indickým knihám lásky a rôznym experimentom vášnivých párov dnes poznáme viac ako 2000 rôznych sexuálnych polôh. Pri takomto čísle musíme počítať s tým, že väčšina z nich si je dosť podobná a niektoré sú dosť krkolomné. Ktoré sú však tie najobľúbenejšie?

     3. Na koníka

Z polôh, pri ktorých preberá iniciatívu žena je najobľúbenejšia práve táto poloha. Muž spokojne leží a vychutnáva si pohľad na svoju rozvášnenú priateľku. Obľúbenou alternatívou je aj obrátená verzia, kedy žena nechá mužovi na obdiv svoj zadoček.

 

Táto poloha má samozrejme aj svojich odporcov najmä v radoch mužov. Tí niekedy ženskú aktivitu neberú ako niečo vzrušujúce. Skôr sa kvôli vlastnej nečinnosti necítia ako muži a potrebujú mať pod kontrolou celý priebeh radovánok.

     2. Zozadu

Druhé miesto obsadila poloha, ktorú milujú najmä muži. V tejto polohe preberajú plnú iniciatívu a cítia sa pri nej ako najväčší samci. Partnerka môže samozrejme pomáhať jemným prirážaním zadku, čo väčšinou mužov úplne dostane.

 

Aj medzi ženami je veľká základňa milovníčiek tejto polohy, no nájdu sa aj také, ktorým táto poloha pripadá mierne dehonestujúca alebo bolestivá. V tomto prípade radíme prekonzultovať problém s partnerom a prehodnotiť jej používanie, prípadne trochu doladiť techniku pre maximálnu spokojnosť oboch partnerov.

1.  Misionár

Cenu najobľúbenejšej polohy získala tá najobyčajnejšia klasika. Túto polohu ocenia všetci tí, ktorí majú radi intímny kontakt, pohľady do očí, bozkávanie a to pravé milovanie sa. Zdá sa, že táto „nudná“ poloha bude vždy tou najlepšou, pri ktorej si užijete milovanie s vašou láskou.

 

Aká je vaša najobľúbenejšia sexuálna poloha? Zaznamenali ste niekedy počas sexu problém so súhlasom alebo nepohodlím jedného z partnerov? A aká je najzvláštnejšia poloha, akú ste v živote skúsili?

 

Viac článkov