Po čom ženy túžia.

11/01/2015

Po čom ženy túžia

 

Paradoxne, kľúčom k tomu, aby ste sa stali atraktívnymi pre ženy nie je sústrediť sa práve na to, ako to dosiahnuť, ale zamerať sa na vytvorenie si plnohodnotného, aktívneho a bohatého životného štýlu. Zabezpečte si život, ktorý je bohatý, nie materiálne, ale kvalitatívne – plný zaujímavých záľub, športu, zaujímavej práce, kreativity a bez zbytočného stereotypu. Nájdite si spôsob, ako robiť to, čo vás napĺňa a stále sa posúvajte ďalej, nestagnujte. Buďte zdravo dominantný – vytýčte si svoje ciele a choďte si za nimi. Naučte sa žiť a vidieť svet pozitívne a hľadieť dopredu, no taktiež si vedieť vychutnať prítomný moment. Žite zdravo a starajte sa o svoj zovňajšok.

blog obrázok po čom ženy túžia
Ženy nechcú muža, ktorý je zúfalý po ich pozornosti, to ich odpudzuje. Chcú muža, ktorý je sebavedomývie čo chce a ako to dosiahne, je sebaistý v prítomnosti žien, nepotrebuje držať za ručičku a zúfalo nehľadá partnerku. Vie im ponúknuť istotu, či finančnú alebo aj istotu vo forme ochrany – žena sa s vami cíti bezpečne. Takže namiesto toho, aby ste prispôsobovali svoj život tomu, aby ste našli ženu, žite svoj život tak, aby ste pritiahli ženu, ktorej radi dáte priestor v tomto živote. A to zaručí oveľa kvalitnejší vzťah a šťastie.blog obrázok po čom ženy túžia 2

Ženy nechcú muža, ktorý je zúfalý po ich pozornosti, to ich odpudzuje. Chcú muža, ktorý je sebavedomý, vie čo chce a ako to dosiahne, je sebaistý v prítomnosti žien, nepotrebuje držať za ručičku a zúfalo nehľadá partnerku. Vie im ponúknuť istotu, či finančnú alebo aj istotu vo forme ochrany – žena sa s vami cíti bezpečne. Takže namiesto toho, aby ste prispôsobovali svoj život tomu, aby ste našli ženu, žite svoj život tak, aby ste pritiahli ženu, ktorej radi dáte priestor v tomto živote. A to zaručí oveľa kvalitnejší vzťah a šťastie.


Dôležitá je aj komunikácia. Nielen verbálna ale aj neverbálna alebo emocionálna. Vo verbálnej komunikácii ženy ocenia humor, úprimnosť a priamosť. Taktiež ocenia muža, ktorý sa nebojí rozprávať o svojich pocitoch a emóciách. A osobitnú sekciu si zaslúžia komplimenty. Buďte štedrí a všímaví. Všimnite si drobnosti, na ktorých jej záleží. Zmenila farbu alebo strih vlasov? Našla si nejaké nové hobby? Oceňte jej individuálne znaky, ako kútik na líci, to ako sa hrá s vlasmi, ako sa z chuti vie zasmiať. Nezabúdajte na maličkosti, na ktorých jej záleží. Spomeňte si na dôležité dátumy a momenty. Pri neverbálnej komunikácii ženy túžia po nežnosti a pozornosti – spoznajte jej telo, čo ju vzrušuje, čo jej dá zimomriavky, čo nemá rada. Nielen pri sexe, ide tu aj o jemné dotyky počas dňa, o priamy pohľad do očí, o malé pozornosti, ako kvietok, ktorý ste našli po ceste cez park, či inú neverbálnu komunikáciu.

 

 

 

Viac článkov