Hľadáte zaujímavé sexuálne pomôcky? Skúste tieto tipy

11/04/2017

Hľadáte zaujímavé sexuálne pomôcky? Skúste tieto tipy

Sexuálne pomôcky sú aj medzi dlhoročnými partnermi veľmi často tabu témou. Ich používanie v našej spoločnosti nie je veľmi rozšírené, no obchody s rôznymi hračkami nájdete takmer na každom rohu. Ako si teda vybrať sexuálne pomôcky a na čo si treba dať pozor?

Výber dobrého e-shopu

Prvým znakom dobrého e-shopu je maximálna diskrétnosť pre svojich zákazníkov. Na väčšine stránok internetových obchodov vás ako prvé privíta vyskakovacie okno s informáciou, že balíky zasielajú nenápadne a diskrétne zabalené v balíkoch spoločnosti, ktorá navonok vyzerá ako servis alebo e-shop počítačových komponentov.

 

Vďaka tomu sa vám nemôže stať, že vám poštár donesie veľký ružový balíček s vysmiatou cicou a veľkým nápisom SEX SHOP. Ani samotný poštár nebude vedieť, odkiaľ v skutočnosti balíček prišiel (ak z toho istého obchodu neobjednáva aj on). V kamenných predajniach prichádzate o tento luxus, máte však možnosť každú hračku doslova vziať do ruky.

Kvalita materiálov

Erotické pomôcky v autorizovaných predajniach musia spĺňať bezpečnostné štandardy, a teda nesmú byť vyrobené zo zdravotne závadných a nebezpečných materiálov. Napriek tomu sa však poriadne informujte o každej zakúpenej pomôcke. Nikdy neviete, či nemáte alergiu napríklad na silikón.

Naše tipy pre hračky

Aby sme sa dostali aj k tomu najdôležitejšiemu, vybrali sme si pre vás 3 veľmi obľúbené produkty. Ani len neviete, koľko z vašich priateľov ich má doma!

 

Buttplug – Ako pripraviť priateľku na análny sex? Skúste ju presvedčiť na malý análny kolík. A dámy, nezabudnite! Táto pomôcka slúži aj pre vašich partnerov!

 

Masážne hračky – Masáž chrbta alebo hlavy má každý rád, no vibračná masáž prostaty alebo klitorisu vám do života prinesie pravý význam slova „masáž“.

 

Kostýmy a hry – Partnerka ako zdravotná sestra a partner ako Spiderman? No, výber kostýmu alebo vyzliekacej kartovej hry už necháme len a len na vás!

Viac článkov