Erotický horoskop: Má vplyv pri hľadaní partnera?

28/04/2017

Erotický horoskop: Má vplyv pri hľadaní partnera?

Je erotický horoskop skutočne dobrý nástroj pre odhalenie predurčených vlastností vášho partnera? Alebo si podľa neho idealizujete vybranú osobu a v posteli príde sklamanie? Na tieto aj ďalšie otázky sa pozrieme v dnešnom článku.

Obľúbený nástroj

Internet je plný rôznych horoskopov. Mayský, čínsky, klasický a erotický horoskop na nás blikajú v reklamách na internetových stránkach a často im jednoducho neodoláme a klikneme. Ľudia takýto horoskop dokonca aj sami vyhľadávajú, niekedy aj v novinách alebo v zastaranom teletexte.

 

Najvyhľadávanejší je partnerský erotický horoskop. V tom sa dočítate o pravdepodobnosti úspechu spolužitia v posteli medzi dvomi vybranými znameniami. „Ten je v posteli plachý, tomu jeden partner nestačí a s tým zase môžete experimentovať.“ Čaru horoskopov sa najviac oddávajú ženy, no v radoch fanúšikov nájdeme aj veľké množstvo mužov.

Prílišné očakávania

Väčšina ľudí sa v návale vzrušenia upne na horoskop a berie ho ako jedinú možnú alternatívu, ktorá má na 100 % pravdu. Tým pádom vznikne predstava, že ten mladý kolega z vedľajšej budovy je obrovský samec túžiaci po vás a váš kamarát zo školy je v posteli egocentrik. Tá čašníčka z vedľajšieho baru je vraj radodajka a k vám ako k pokojnému znameniu sa vôbec nehodí.

Spoznajte sa sami

A to priamo cez posteľ. Horoskopy sú síce založené na istej pravidelnosti vlastností osobnosti ľudí narodených v tom istom mesiaci, no skutočná povaha daného človeka je ovplyvnená najmä jeho skúsenosťami a osobným prístupom. Neberte preto horoskop ako jedinú možnú alternatívu. Vyhnete sa tak sklamaniu z nízkeho výkonu vášho vysnívaného a horoskopom potvrdeného partnera. V horšom prípade prídete o zážitok s človekom, ktorého vám horoskop vykreslil ako nevyhovujúceho. Takže šup do postele!

Viac článkov