Čo s rannou erekciou?

22/02/2017

Čo s rannou erekciou?

Ranná erekcia zastihla v živote už každého chlapa. V tejto životnej situácii by sa niektorí jedinci radi videli pod zemou (hlavne vtedy, ak stretnú po ceste do kúpeľne nejakého rodinného príslušníka). Na druhej strane, vďaka rannej erekcii nám držia aj pyžamové nohavice bez gumy. Aké sú teda najlepšie spôsoby pre „boj“ s rannou erekciou?

Masturbácia

Množstvo klinických výskumov dokázalo, že masturbovanie je veľmi zdravé pre naše telo a myseľ. Hormóny, ktoré sa pri masturbácii v hojnom počte uvoľňujú do tela, blahodárne vplývajú na naše mentálne zdravie a úsmev nás neopustí ani počas škaredého dňa. Prečo nezaviesť rannú rutinu a využiť pohotovostný režim našej pýchy? Poobede ho už možno tak nadšene nezdvihnete.

Studená sprcha

Pre tých menej šťastných, ktorí bývajú napríklad na internáte a majú aspoň aké-také sociálne vzdelanie a zábrany (nebudú masturbovať meter od hlavy spiaceho kamoša) musia skočiť do studenej sprchy. V studenej vode sa aj z najväčšieho kanca stane majiteľ malého červíčka. I keď pod záštitou hlučného prúdu tečúcej vody by sa dal aplikovať aj bod číslo jedna.

Beh

Ak sa vám myšlienka rannej masturbácie nepozdáva a studenú sprchu neznášate, skúste si ísť zabehať. Ranný beh okrem iného pôsobí omnoho účinnejšie ako hrnček kávy. Nakopne vás, naberiete dostatok energie a kyslíka a na erekciu určite zabudnete. Nezabudnite sa však po ňom osprchovať a skontrolovať, či je erekcia skutočne preč! V opačnom prípade sa vám môže stať, že nezapnete posledný gombík od nohavíc.

Sex

Poslednou (a najlepšou) možnosťou odstránenia rannej erekcie je sex. Vaša partnerka si veľmi rýchlo obľúbi ranné radovánky. Na neumyté zuby poslúži žuvačka alebo mentolový sprej a vy si môžete nerušene užívať tajomnú rannú silu, ktorá vo vás v noci narástla a nechce odísť. Len pozor, aby ste nezmeškali do práce!

Viac článkov