Ako na dobrý orálny sex?

01/06/2017

Ako na dobrý orálny sex?

Orálny sex z pozície toho, čo leží, je ten najväčší relax pre mužov aj ženy. Užívať si láskyplné pohyby ústami a jazykom od nášho partnera by sme dokázali takmer non-stop. Vieme však túto službičku aj adekvátne vrátiť a správne uspokojiť toho druhého?

Príprava? Ale nie...

Veľa ľudí orál príliš prežíva. Pozerajú videá, čítajú články podobné tomuto a učia sa na uhorke alebo banáne správnu techniku (muži moc tréningových trenažérov na výber nemajú). Technika je síce viac-menej dôležitá a obyčajné netechnické cmúľanie (alebo kúsanie) partnerovi žiadnu slasť neprivodí, no nie je to ani základ celého procesu.

S chuťou do toho

Presne tak. Základným kameňom dobrej fajky či jej alternatívy pre ženy je láska. Ak to robíte s láskou, robíte to precízne, robíte to citlivo a sledujete každú reakciu partnera, naučíte sa, čo sa mu najviac páči a čo mu naopak vadí. Ak sa vám orálny sex hnusí, partnera nikdy adekvátne neuspokojíte a on si túto láskavosť neužije s tou myšlienkou, že vám je na vracanie.


Tento problém sa dá však odstrániť jednoduchými trikmi. Prvým je spoločná sprcha alebo kúpeľ. Umyjete si svojho partnera a viete tak, že sa nemusíte báť smradov ani nečistôt. Druhý trik je nepremýšľať. Proste to tak neprežívajte, o nič nejde, je to prirodzená a príjemná činnosť, tak načo toľký overthinking?

Individualita partnerov

Je veľmi dôležité uvedomiť si individuálne potreby vášho partnera. To, čo sa páčilo vášmu bývalému, môže vášmu súčasnému totálne vadiť a vášmu budúcemu a to môže zdať smiešne. Vaša bývalá možno mala rada orál za svetla a na kolenách, no to dievča z party sa hanbí a musíte byť pod dekou.

 

Posledným a dôležitým bodom je nepreberať predchádzajúci bod s partnerom. Najhoršia hláška, ktorú môžete v posteli vysloviť, je: „Ale veď môjmu ex sa toto páčilo!“ Pozor na to a učte sa jeden od druhého.

Viac článkov